Bitter

Jag förstår inte, varför folk diskuterar vad andra/jag har för anledningar att göra saker.

 

Förstår varför man inte vill bo på små orter.

Ingen kattklapp.

Blir ingen liten kattunge i julklapp för mig ändå... Jag är ledsen. Fast jag tror att detta mest ger mig en anledning att gråta, behöver nog gråta ändå. Är trött. Men saknar redan den lille pissen, fastän jag inte haft honom här. Men jag vet att han kommer få det bra dit han kommer också, helt övertygad. Vet inte om jag lyssnar för mycket på andra nu. När vet man det?

Är sliten, behöver vara ledig. Känner hur jag blir veligare och veligare när jag är trött. och jag lyssnar för mycket på andra. Jag orkar inte hitta och vara mig när jag är trött. Blir så svag. Så mesig. Blä.

Fullt upp

Jag förstörde magen i helgen. Är ganska säker på det. Förra veckan var fullspäckad och stressig, så det innebär att jag får käka pepcid duo ett tag. Jag var iväg på fitness festivalen i Göteborg. Det var riktigt trevligt. Hade nog lite för stora förväntningar, men tyckte det var helt ok ändå. Fick köpt en riktigt bra bok om styrketräning också. Hoppas få en stund över till helgen så att jag kan läsa lite mer i den.

 

Kalasandet på lördagskvällen däremot hade jag kunnat vara utan. Den dagen blev på tok för lång. Speciellt då jag sedan länge insett att jag mår fysiskt och psykiskt dåligt av för lite sömn. Att man sedan inte festade på samma ”nivå” som många av de andra kändes lite märkligt och inte så roligt. För att vara tydlig i allt det otydliga kan jag ju klargöra att jag inte är intresserad av att gå upp till den nivån heller, snarare tvärt om. Man kanske ska skippa alkoholen helt? Eller iaf nästan helt, varför berusa sig så på alkoholhaltiga drycker? Det är ändå bara de två första ölen/glasen med vin som är goda, de andra dricks ju bara för drickandets skull.

 

Träningen tar över mitt liv och jag trivs med det.


RSS 2.0