Träningsfestival!

Igår va det träningsfestival här i Bengtsfors. Det var riktigt roligt!

Mina nerver va ju inte de bästa som vanligt när det är frågan om nått nytt och stort såhär. Varje förening hade 45 min på sig att visa upp vad man hade för träningspass, så jag fick 20 min för att visa boxen och Marie 25 min för body pumpen. Det gick riktigt bra iaf och jag känner mig väldigt nöjd, mycket bättre än förra året. Fick höra idag att jag hade det ”hårdaste” box-passet av de som va där. Jag tar det som en komplimang. :)

 

Men vad det eg är som gör att det blir det hårdaste kan man ju fundera över? Är det att jag ”skriker” mer och pushar på deltagarna? Att jag uppmuntrar dem att låta/skrika mer för att ta i själva, eller för att heja på varandra? För att jag går runt och ger tekniktips och  uppmanar att slå hårdare/snabbare? Försöker alltid vara så delaktig i passet som möjligt även om jag som ledare inte kan vara med på samma sätt, gör det att man tar i mer? Hjälper det att man ser att jag ger gärnet?

 

Kanske man skulle visa upp sin bloggadress lite mer. Har alla dessa frågor, men så få som läser min blogg juh. Fast det har ju varit ganska medvetet att inte visa upp sig till höger och vänster, det är lättare att kunna skriva av sig här då.

Förra veckan blev det dåligt med träning, hade ingen lust alls, men igår blev jag riktigt sugen på massor med tränande. Ska åka hem till föräldrarna alldeles strax och prova skidorna för första gången på alldeles för många år. :)


Styra upp tillvaron

Ja, ordning och reda var det. Det har svullats så mycket över jul, så nu måste jag ta tag i saker och ting och styra upp dem. Var ju grymt förkyld över jul, men det har som tur är gått över och jag har kunnat börja träna igen. Har varit ute och gått de senaste tre förmiddagarna också, idag blev det tyvärr inget, tyckte att 19 minusgrader blev lite väl kallt att promenera i. Nog för att det va kallt de anda dagarna också, men då som minst 15 minus. Det bildades frost i mina ögonfransar då, fick tagit en bild på det också, visst är jag fin!? :)

 

 

Det är dax att städa här hemma, så det är vad jag ska göra resten av dagen, typ. Det kommer över en bunt med tjejer på lördag på lite ost och vin. Tror det blir mysigt.

RSS 2.0