Din gata

Mmh, är väldigt sugen på att shoppa-loss i nån trevlig klädbutik. VÄLDIGT sugen. Kanske mest för att jag känner att jag inte borde? Pengarna spenderas så fort ändå. Speciellt när man nyss fått köpa ny generator och lite andra småsaker till bilen samt köpt ny mobiltelefon och så dessutom tagit ut tre obetalda semesterdagar i samband med julledigheten. Ja, och så ska jag väl försöka se till att det där husköpet blir av inom en inte allt för lång framtid …så blir det resa till Teneriffa dessutom. Även det kostar pengar juh. :-P

Jag vill gå på ansiktsbehandling också! Min trista hud i ansiktet stör mig, både för torr och för fet juh. Det blir iaf ny frisyr och hårfärg på onsdag. Äntligen!

Spenderar en hel del tid i gymmet som sagt, det är trevligt. Tycker redan jag ser att musklerna växt lite. Men jag saknar konditionsträning också. Vill att det ska bli vår så att man kan gå ut och springa. Det är visserligen inte så kallt nu heller, men min köld-allergi tycker att det är det. Inte skoj att gå ut och springa om man vet att röda kliande lår väntar en när man kommer hem.

Mår mycket bättre nu än förra veckan. Antar att jag hade för mycket att tänka på då. Så just nu är jag faktiskt ganska tillfreds med tillvaron.
Jag är dock ganska trasig annars. Bristningen i bröstmuskeln verkar bättre, men jag vågar ännu inte anstränga den allt för mycket. I tisdags fick jag ont i knät, tyckte det kändes ganska bra igår, men idag är det värre igen. Börjar man bli gammal?

Jag kan inte heller låta bli att känna mig en aning förbisedd. Men det är väl så, syns man inte finns man inte.

Har kikat runt efter katter igen. Devon Rex och Cornish Rex är ursöta raser, för att inte tala om Bengalerna. Saknar ett litet husdjur att ta hand om.






Trasigt

                    

Mmh, hittills har 2009 varit trasigt. Jag har bränt mig på ugnen två gånger, föräldrarnas katt rev mig ordentligt för att jag inte matade den snabbt nog, jag tappade en full glasflaska med chilisås på foten, har varit förkyld, har köpt ny telefon som genast fick lämnas in för lagning då den stänger av sig jämt, i söndags morse sprutade det vatten i hela köket och nu har jag antagligen råkat ut för en muskelbristning så att det inte går att träna värst bra.
Jag vill inte vara trasig.
Jag sitter och nyser på jobbet hela tiden också, får väl se om det blir bättre när jag byter kontor.

Min mor säger att jag tar för mycket hänsyn, och hon har rätt. Tyvärr skadar det egentligen inte bara mig själv. Jag har så många gånger önskat att jag skulle inte skulle ha någon egen vilja, att jag skulle va som en trasdocka som bara hängde på utan att tycka och tänka nått själv. Allt hade varit så lätt då. Nu måste jag istället få mig själv att tänka efter före, få klart för mig vad jag egentligen känner. Inte så lätt när man alltid varit van att låta bli att tänka på vad man känner. Jag är så van att hålla mig ifrån känslor att jag ofta faktiskt inte vet hur jag mår. Jag vet att det inte låter logiskt alls, men det är det väl inte heller. Man tycker ju att folk borde veta vad de känner, men har man stängt vägen mellan känsla och järna och bara inte tänker efter, så finns där ingen känsla.

Nåja, jag har spenderat mesta av min fritid denna vecka på gymmet. Det är trevligt att vara social där, men träningen blir inte så intensiv när man upptäcker att det finns en massa folk att prata med.

Nästa lördag är det träningsfestival i Bengtsfors! Jag ska leda ca 15 min box, det blir spännande och utmanande. Det var faktiskt en hel del folk där förra året. Trevligt att det händer nått iaf. Jag kommer dock vara grymt nervös.

Var på returen i Åmål igår. Köpte två stolar, just den modellen som jag letade efter och bara 30 kr/st. Ikväll och imorgon är mina mål att göra en CD med musik för gymmet, ordna i köket, flytta databord och byrå, flytta bokhylla, torka av de nya stolarna, ja och så får jag inte glömma att ta mig iväg till gymmet för ett sent träningspass ikväll.

RSS 2.0