XXL

Jag har gått upp i vikt i vinter. Inte bra. Visst, lite av det är säkert en ökad muskelmassa, men långt ifrån allt. Jag har tränat mycket mindre kondition det senaste, jag antar att det är därför. Så nu är det dags att röra mer på ”dököttet” och träna mer kondition, alltså ge sig ut och jogga. För att inte tala om att jag får tänka mer på vad jag äter.
Trevligt nog har jag fått upp ögonen för www.jogg.se. Det har visat sig vara en riktigt bra sida. Jag kan skriva in alla jogg-uppgifter så som joggingrundans längd, hur lång tid det tar, vilken medel- och maxpuls jag haft och lite till. Dessutom kan jag skriva in övrig tid som jag tränar och vad jag har tränat, det är nästan en komplett träningsdagbok. Det inspirerar en del eftersom man bara vill fylla på den och se hur antalet timmar man tränat ökar och hur långt man egentligen kunnat springa på en månad.

Vårsolen piggar upp! Vitsipporna vaknar i min rabatt, tillsammans med några lysande gula krokus. Hemma i Kråkviken fanns även tussilago och blåsippor och så väntar katten ungar när som helst. Precis som det ska va på våren! :)

Sitter även och funderar över om jag skulle ta och köpa färg så att jag kan måla första delen av hallen i helgen? Tror att den ska få bli ljust grå med mörkare grå lister längs golv och runt dörrar.

Kommentarer
Postat av: V I C K Y

usch, jag går jämt upp i vikt på ´vintern !

2009-04-07 @ 15:20:34
URL: http://vnyren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0