Utmaningen

 

 
Jag har antagit en liten utmaning! Surfade runt på det stora world wide web och snubblade över en blogg med en utmaning för mars månad. Kolla in http://atatranakampa.wordpress.com . Jag har ju varit fundersam över hur det ska bli med tränandet när jag åker bort och blir borta så länge, men kanske detta kan hjälpa en aning. Hoppas kunna bli så taggad att jag kan göra en massa armhävningar och sånt på morgonen/kvällen åtminstone. Hoppas självklart även kunna ta mig till gymmet på hotellet vid några tillfällen, men man vet ju inte säkert vad det finns för utrustning på det där gymmet. Sen har jag eg inte kollat på vad man kan få plats med för träningskläder i packningen, att packa för 6 veckor är svårt.


Men visst har resfebern börjat. Det ska bli så spännande. Känns som om 6 veckor är en oerhört lång tid, men jag vet ju att tiden kommer rinna iväg och gå jättefort när man väl är där borta.


Sega ben

Sitter här och känner mig nöjd. Så skönt att va igång på gymmet igen. Körde ett benpass idag, tog det ganska lugnt. Det är dumt att köra för tugnt när man ska leda boxen imorgon, men jag känner ändå märkbar av att jag gett mina ben en omgång. Maten väntar i ugnen och jag ska försöka planera boxen medan jag väntar. Kul! Har allt en ny övning även för morgondagen, vi får väl se om den faller deltagarna i smaken. :)

Även jag


Tog spruta mot svininfluensan i förrgår, gillar eg inte tanken på det. Hade jag stannat hemma hade jag aldrig tagit den, men nu när man ska iväg till Singapore under en så lång period så känns det ju dumt att behöva bli sjuk också... Åh, jag vet inte. Är liksom inte helt överförtjust i att ha tagit den heller. Mådde inte alls bra igår, men stod ut och gick och jobbade och sånt ändå (fast ska man va ärlig så vet jag inte om jag fick så mycket gjort, va inte alls alert). Idag är allt som vanligt igen, förutom en ganska öm arm då.

Vi har fått reda på att vi inte ska bo på samma ställe i Singapore som norrmännen gjort tidigare, de hade inte plats där denna gången. Såhär tjusigt ser det nya hotell ut. :)


Promenerar åt rätt håll

Känns som om livet/humöret är på rätt köl igen. Har varit ganska nedstämd i några veckor, gymmet har jag inte ens tagit mig iväg till, mer än just för de box-pass som jag själv leder då. Idag kom jag äntligen iväg till gymet och även om det redan kändes ovant (!?), så gick det bra. Visst jag kände mig väl inte precis tokstark och jättemotiverad, men det kändes bra. Skönt.

 

Jag fick hem mina nya glasögon idag. Har provat ut och beställt dem på nätet, det gick väldigt smidigt. Tror jag kan va rätt så nöjd med det också. Ville ha ett par som skiljde sig ganska mycket från mina nuvarande, så att jag fick nått vettigt att byta med. Självklart var jag ju inte ute efter den mest diskreta typen eftersom jag bara ser ut som en skolfröken i sånna, utan det fick va nått som stack ut en aning. Ett par rejäla glas mao. :)



Nu är jag på väg

Mmh, igår fick jag äntligen bekräftelse på att man har beställt flygbiljetter till mig. Det blir 2 veckors jobb i Singapore, två veckors ledighet då mamma, pappa och Sören kommer ner och vi ska åka runt lite i Malaysia och även va lite i Singapore, sedan är det två veckor jobb igen. Så jag kommer åka den 9:e mars och komma hem den 23:e april. :)

Men det är nog inte bara fun and games sas. Jag kommer ha tio timmars arbetsdagar, sånt blir nog slitsamt i längden.

Det kommer bli dåligt med träning också. Det finns en pol där vi ska bo säger de, så där kan man ju simma ibland, men styrketräningen blir det nog svårt med. Dessutom är det ju inte säkert att man orkar träna så mycket. Det är ju som sagt långa arbetsdagar och varmt där nere. Dessutom vill man säkert se sig runt när man är ledig och inte stå inne på nått gym. Tja, det märks väl vad det blir av det. Den jobbiga biten blir ju när man kommer hem och kanske ska börja leda boxen igen, kondition försvinner så fort… Men åas så har vi sagt att jag bara ska ta upp boxen igen om det håller i sig med ganska mycket folk på passen under våren.  Fast det lutar åt det hållet just nu iaf. Så dumt att när jag tänkt sluta leda boxen så strömmar folket till.

 

Datorn hemma har ju strulat lite det sista, så jag har funderat på att köpa en ny, men så fick vi ordning på den igen, fast jag bestämde mig ändå för att köpa en liten bärbar manick som jag kunde packa med till Singapore, så i fredags fick jag den. En jättesöt liten brun sak, Asus Eee PC 1008P.

 

 

 

Köpte ny resväska i förrgår och har redan börjat packa. Idag är det bara 4 veckor kvar! =)


RSS 2.0