Duktig

Jag är duktigare med vad jag stoppar i mig nu. Och jag blir grymt besviken när jag inte lyckas hålla mig från sötsakerna, men vissa dagar är det ju bara sååå svårt. Känner att det har att göra med hormoner också och det stör mig.

 

Börjar tyvärr slappa lite när det gäller träningen. Jag har varit trött det sista. Trött på jobbet, trött på livet. Ju tröttare jag blir, ju sämre är jag på att bestämma mig för saker. Lyssnar fortfarande för mycket på andra. Blir ledsen för att jag inte kan vara mer till lags, fastän jag vet att det bara är dumt.

 

Tog ett kort nyss där jag sitter och spänner mig. Lägger upp det här. Tar en massa kort på jobbet på en massa olika saker för dokumentation, så då kom det med ett kort på mig av bara farten. Alla andra bloggar man har sett med folk som tränar en massa lägger ju upp sånna bilder och då gör jag också det. :)

 

 

 

Kanske blir lite kalasande i helgen också, alltid trevligt att få klä upp sig till partaj. Dock tror jag att jag ska va duktig även där och avstå alkoholen...


Jobbresa

Chefen frågade mig idag igen om jag kan tänka mig att åka till Singapore och jobba, precis som tidigare svarade jag positivt även denna gång. :)

 

Lite jobbigt är det att inte veta när det skulle bli, fast inte före årsskiftet åtminstone. Jag kanske skulle kunna få åka iväg i ett par omgångar t.o.m.. Är dock lite orolig över värmen som kan va där nere, jag är ju lite dålig på att hantera höga temperaturer. Sen är jag lite fundersam över hur det ska gå med min träning när man är där. Finns det vettiga gym att gå på? Orkar man träna om det är varmt och man jobbar långa dagar?

 

Men nog känns det spännande. Riktigt spännande. Men nog borde man om man nu ändå ska va där i ett par omgångar ta ledigt veckorna där emellan och resa runt lite. Undrar om man kan få till det? :)

 

 


Ny familjemedlem på gång

Jag antar att jag bestämt mig. Ska få en av föräldrarnas kattungar. En liten röd tjockis. :)

 

På julafton tar jag med honom hem till mig. Funderar för fullt över vad jag ska döpa honom till. Mamma kallar honom för Tiger just nu, men jag vet inte ja… Dessutom säger man ju att det ska finnas ”S” med i kattnamn. Svårt, men några namn att fundera över är Sixten, Stanley, Sylvester, Charles, Charlie, Teddy, Truls. Ja, jag vet, det är inte ”S” med i dem alla, men man får väl fundera lite fritt ändå…

 

Ska leta upp en gammal resväska som jag ska bädda i åt katten, den ska få ligga på kökssoffan. :)

 

 

Åh, han är så söt! Får inte nog av att kolla på bilderna av honom. :)


RSS 2.0